tanquerays

Tanqueray Rangpur atvyko!

Vis labiau įsibėgėjant džinų madai, mes džiuginame savo svečius naujienomis bare. Visą mėnesį tyliai kantriai stebėję ir klausinėję, dabar skelbiame garsiai – TANQUERAY džinai jau mūsų lentynose. Išragavę Tanqueray London Dry ir Tanqueray No.10 džiaugiamės ir paskutiniu šios šeimos nariu, vos prieš mėnesį pasiekusiu Lietuvą – Tanqueray Rangpur!

Kodėl Tanqueray? Visa Tanqueray šeima – London Dry džinai, vadinasi alkoholis, naudojamas džino gamyboje yra perdistiliuojamas tik su natūraliais priedais. Po distiliavimo šie džinai gali būti tik nežymiai saldinami ir atskiedžiami iki reikiamo alkoholio kiekio. Visi trys džinai gaminami distiliuojant aukščiausios kokybės 96% neutralų grūdinį spiritą kartu su kadagių uogomis, kalendra, šventagaršvės ir saldymedžio šaknimis. Būtent žolelių ir šaknų skonius ir jausite Tanqueray London Dry džine.

tanquerays

Tanqueray džinai Storame Katine

Tanqueray No. 10 džine be minėtų ingredientų, kurie yra Tanqueray London Dry sudėtyje, papildomai dedami šviežūs nepjaustyti apelsinai, laimai, greipfrutai bei šviežios ramunėlės. Taigi šis džinas vaisiškesnis ir gėliškesnis.

Tanqueray Rangpur taip pat rasite visus žolelių ir šaknų skonius, kaip ir London Dry, tačiau ypatingai nustebins papildomi aromatai, kuriuos sukuria, švieži Rangpur laimai, imbieras bei lauro lapai. Šio džino subalansuota aromatų gausa neabejotinai nustebins.

rangpur

Rangpuro laimas – tai hibridas tarp mandarinų ir citrinos. Vaisius rūgštus kaip citrina, o žievelės aromatai ir spalva – kaip mandarinų ar apelsino.

Kas labiausia dera su Tanqueray? Mes jau radome savo mylimiausius derinius, juos siūlome ir savo svečiams. Tanqueray London Dry ir No.10 suporavome su natūraliais Fever-Tree tonikais, o Tanqueray Rangpur siūlome išbandyti su Fentimans rožių limonadu.

tanqueray2s

Beje, ar žinote, kodėl džino ir toniko derinius geriausia gerti iš Copa taurių? Užsukite, papasakosime!

tanqueray4s

Copa taurės labiausiai tinka jūsų džino ir toniko deriniui. Ir mes žinome, kodėl!